Over Heerkens

We zijn een bedrijf dat zich op praktische en creatieve wijze inzet om de gestelde doelen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu te realiseren. Onze kracht is aanbieden van het totaalpakket van adviseren, opleiden en gezondheidskundig keuren. Hierdoor kunnen we u compleetontzorgen. Doordat we nagenoeg alles in eigen hand hebben, kunnen we snel en kordaat reageren. We hebben een praktische insteek.


We hebben onze diverse activiteiten ondergebracht in twee aparte bedrijven, namelijk Heerkens Bedrijfskunde BV en Heerkens Opleidingen BV. Deze bedrijven zijn volle dochters van Heerkens Bedrijfskundig Ingenieursbureau BV.


Met een team van professionals uit diverse disciplines bieden we onze klanten de best mogelijke kwaliteit. Onze “no-nonsense” aanpak heeft sinds de oprichting van het bedrijf in 1995 een flinke groei opgeleverd. De opdrachtgever als uniek beschouwen is de basis voor een langdurige, informele en prettige samenwerking.


Op deze website vindt u een overzicht van alles waar we u mee van dienst kunnen zijn. Laat u verassen door onze veelzijdigheid!!

Missie

Heerkens is een betrouwbare partij die door het aanbod van een breed pakket en kennis van zaken de klant ontzorgt en met name door klantvriendelijkheid en servicegerichtheid onderscheidend in de markt staat. Door de innovatieve instelling en continue kwaliteitsverbeteringen willen we op elk niveau werken aan versterking van de eigen organisatie en die van de klant.


Visie

Een belangrijk uitgangspunt is servicegerichtheid voor klanten die hun vertrouwen in ons gesteld hebben en hen met raad en daad terzijde staan om de basis te leggen voor een langdurige samenwerking.


Kernwaarden
  • Gedreven
  • Innovatief
  • Betrouwbaar
  • Veelzijdig, ontzorgen
  • Samenwerken, vertrouwen in elkaar
  • Langdurige relaties

LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.