VOL-VCA, e-learning

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor personen op leidinggevend niveau, met minimaal MBO kennisniveau en ZZP-ers, die een VOL VCA diploma willen behalen via e-learning.


Opzet van de e-learning

De inhoud van de cursus bestaat uit twee delen: het bestuderen van de lesstof en het maken van oefenvragen. U heeft digitaal de beschikking over het cursusboek, zodat u dit overal waar internet is kunt bestuderen. Na het bestuderen van de lesstof heeft u beschikking over ruim 250 oefenvragen. Bij elke vraag krijgt u te zien of de vraag juist of niet juist beantwoord is. Nadat u alle vragen doorlopen heeft krijgt u een overzicht van de goede en foute antwoorden per hoofdstuk zodat u weet welke hoofdstuk u nog dient te bestuderen.


Inhoud cursus

Onder andere: Arbo en milieuwetgeving, bevorderen van veilig werken, taak-risico analyse, bedrijfsnoodplan, gevarenbronnen, toxicologie, ergonomie, toolboxmeetings.


Cursusduur
Na aanmelding krijgt u een inlogcode waarmee u 24/7 kunt inloggen om te studeren op uw tablet of notebook waar en wanneer het u uitkomt mits er internetverbinding is. Tot en met de dag van het examen is de inlogcode  geldig.


Locatie examen

U kunt op meer dan 50 locaties in heel Nederland aan het examen deelnemen. Klik hier voor examenkalender: https://cdn.heerkens.com/cms/files/vca-examenkalender-2024.pdf


Examen
Het examen wordt afgenomen door een erkende exameninstelling. Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen en duurt maximaal 1 uur en drie kwartier


Certificaat
Indien men slaagt, ontvangt men een diploma met een geldigheidsduur van 10 jaar.

 

 

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie: mail naar info@heerkens.com of bel naar 0413 - 36 33 34

LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.