VOL-VCA, e-learning

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor personen op leidinggevend niveau, met minimaal MBO kennisniveau en ZZP-ers, die een VOL VCA diploma willen behalen via e-learning.


Opzet van de e-learning

De inhoud van de cursus bestaat uit twee delen: het bestuderen van de lesstof en het maken van oefenvragen. U heeft digitaal de beschikking over het cursusboek, zodat u dit overal waar internet is kunt bestuderen. Na het bestuderen van de lesstof heeft u beschikking over ruim 250 oefenvragen. Bij elke vraag krijgt u te zien of de vraag juist of niet juist beantwoord is. Nadat u alle vragen doorlopen heeft krijgt u een overzicht van de goede en foute antwoorden per hoofdstuk zodat u weet welke hoofdstuk u nog dient te bestuderen.


Inhoud cursus

Onder andere: Arbo en milieuwetgeving, bevorderen van veilig werken, taak-risico analyse, bedrijfsnoodplan, gevarenbronnen, toxicologie, ergonomie, toolboxmeetings.


Cursusduur
Na aanmelding krijgt u een inlogcode waarmee u 24/7 kunt inloggen om te studeren op uw tablet of notebook waar en wanneer het u uitkomt mits er internetverbinding is. Tot en met de dag van het examen is de inlogcode  geldig.


Locatie examen

Bij de aanmelding wordt ook direct een examen datum en locatie afgesproken. U kunt op meer dan 50 locaties in heel Nederland terecht.


Examen
Het examen wordt afgenomen door een erkende exameninstelling. Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen en duurt maximaal 1 uur en drie kwartier


Certificaat
Indien men slaagt, ontvangt men een diploma met een geldigheidsduur van 10 jaar.

 

 

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie: mail naar info@heerkens.com of bel naar 0413 - 36 33 34

Deze website wil gebruik maken van cookies.