Basisveiligheid VCA, e-learning

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor personen op operationeel niveau, met of zonder vooropleiding die een Basisveiligheid VCA diploma willen behalen en zich hierop voorbereiden via e-learning.


Opzet van de e-learning

De inhoud van de cursus bestaat uit twee delen: het bestuderen van de lesstof en het maken van oefenvragen. U heeft digitaal de beschikking over het cursusboek, zodat u dit overal waar internet is kunt bestuderen. Na het bestuderen van de lesstof heeft u beschikking over ruim 300 oefenvragen. Bij elke vraag krijgt u te zien of de vraag juist of niet juist beantwoord is. Nadat u alle vragen doorlopen heeft krijgt u een overzicht van de goede en foute antwoorden per hoofdstuk zodat u weet welke hoofdstuk u nog dient te bestuderen.


Inhoud cursus

Onder andere: Arbo Wetgeving, werkvergunningen, gereedschappen en machines, brand- en explosiegevaar, gevaarlijke stoffen, persoonlijke beschermingsmiddelen, elektriciteit, hijsen, werken op hoogte.


Cursusduur
Na aanmelding krijgt u een inlogcode waarmee u 24/7 kunt inloggen om te studeren op uw tablet of notebook waar en wanneer het u uitkomt mits er internetverbinding is. Tot en met de dag van het examen is de inlogcode  geldig.


Locatie examen

Op meer dan 50 examenlocaties door geheel Nederland. Er is er altijd één bij u in de buurt. klik op de link voor de examenkalender: https://cdn.heerkens.com/cms/files/vca-examenkalender-2024.pdf


Examen
Het examen wordt afgenomen door een erkende exameninstelling. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen en duurt maximaal 1 uur. Examen kan zowel schriftelijk als voorlees (koptelefoon).


Diploma
Indien men slaagt ontvangt men een digitaal diploma met een geldigheidsduur van 10 jaar.

 

 

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie: mail naar info@heerkens.com of bel naar 0413 - 36 33 34

LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.