Hef- & reachtruckbestuurder, e-learning

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor personen die een hef- en/of reachtruck besturen en het theorie gedeelte via e-learning eigen willen maken.


Opzet van de e-learning

De deelnemers ontvangen een inlogcode en kunnen dan overal waar gewenst 24/7 de lesstof bestuderen mits er internetverbinding is. Op afgesproken datum wordt eerst de schriftelijke toets afgenomen en daarna de praktijktoets. 


Inhoud
De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. In het theoretische deel, wat men via e-learning bestudeert, komen de volgende aspecten aan bod zoals o.a. veiligheid, risico’s herkennen, opschriften, laden en lossen, parkeren, inspectie en keuring, inrichting en opbouw heftruck, soorten banden, stabiliteit, ergonomie behandeld. Tijdens het practicum verricht men onder toezicht van de docent bepaalde handelingen met de hef- en/of reachtruck. De cursus wordt afgesloten met een schriftelijke toets.


Cursusduur toetsen
Theorie examen 30 minuten, praktijk in groepjes van 2 deelnemers waarvan de duur afhankelijk is van de ervaring. Mogelijke cursusdagen zijn van maandag t/m zaterdag.


Locatie
Op iedere gewenste locatie in Nederland.

 

Niveau
Geen vooropleiding vereist, ervaring is wenselijk.


Examen/toets
De cursus wordt afgesloten met een schriftelijke toets en een beoordeling voor het practicum.


Certificaat
Na het met goed gevolg afleggen van de toets en het practicum, ontvangen de deelnemers een certificaat en pasje met een geldigheid van 5 jaar.

 

 

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie: mail naar info@heerkens.com of bel naar 0413 - 36 33 34

Deze website wil gebruik maken van cookies.