Machinist Vaste Torenkraan TCVT W4-02

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor personen die willen gaan werken als machinist op een vaste torenkraan of machinisten die nog niet in het bezit zijn van een geldig TCVT certificaat.


Cursusduur
Deze opleiding duurt bij een onervaren machinist 20 dagen waarvan één dag examen. Voor ervaren machinisten is het mogelijk de cursusduur in te korten. Op verzoek kan bij u op locatie een een intake gedaan worden om het aantal dagen af te stemmen op de kennis en kunde van de machinst(en).

 

Niveau
Minimaal LBO niveau.

 

Examen
Op de laatste dag wordt examen afgenomen in zowel theorie als praktijk door een TCVT erkend examenbureau.

 

Certificaat
Indien het theorie- en praktijkexamen met positief gevolg wordt afgesloten, komt de kandidaat in het bezit van het TCPR boekje.

 

Vervolgopleiding
TCVT persoonscertificaten zijn maximaal vijf jaar geldig. Daarna kan er een nieuwe certificaat bij de certificatie-instelling worden aangevraagd. Hiervoor moet er in de periode van vijf jaar voldoende praktijkervaring zijn opgebouwd en moet de verplichte bijscholing zijn gevolgd van 16 uur binnen 5 jaar waarvan 8 uur in de eerste 3 jaar. Ervaring en bijscholing wordt bijgehouden in het TCPR-boekje van de certificaathouder.

 

 

Interesse?
Neem contact met ons op voor meer informatie: mail naar info@heerkens.com of bel naar 0413 - 36 33 34

Deze website wil gebruik maken van cookies.