e-learning CCV gecertificeerd

17 6 2015
Onze eigen ontwikkelde e-learning gecertificeerd door het CCV voor code 95

Vorig jaar hebben we een eigen e-learning pakket ontwikkeld om niet afhankelijk te zijn van anderen. Lesboeken ontwikkelen we ook in eigen beheer dus dit is een logische stap. Sinds eind 2014 zijn de B-VCA en VOL-VCA cursussen al beschikbaar in de vorm van e-learning. Onlangs hebben we de cursussen heftruckbestuurder en hoogwerkerbediening hieraan toegevoegd.


Het e-learning pakket hebben we ook ter beoordeling aangeboden aan het CCV en zij hebben dat als goed beoordeeld voor de Code 95. Dus vanaf nu kunnen we allerlei cursussen voor Code 95 met e-learning aanbieden.
Komende jaren zal dit een vlucht gaan nemen en onze e-learning is qua opzet voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te gebruiken.


Voor cursisten met 'e-learning vrees' bieden we mogelijkheid om kosteloos bij ons op locatie uitleg te krijgen zodat ook zij zullen zien hoe eenvoudig en prettig het werkt.


Interesse in wat e-learning voor u kan betekenen? Bel ons 0413 - 36 33 34 of stuur een mail aan info@heerkens.com en we nemen contact met u op.Terug naar nieuwsoverzicht