visual-aanbod
visual-advisering
visual-team
visual-gezondheidskundige-onderzoeken
visual-code95-v3
visual-diverse-opleidingen
visual-veelzijdig4

Heerkens Bedrijfskunde en Heerkens Opleidingen, verrassend veelzijdig!

We zijn een bedrijf dat zich op praktische en creatieve wijze voor u inzet om de door u gestelde doelen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu te realiseren. Onze kracht is aanbieden van het totaalpakket van adviseren, opleiden en gezondheidskundig keuren. Hierdoor kunnen we u totaal ontzorgen. Doordat we nagenoeg alles in eigen hand hebben, kunnen we snel en kordaat reageren. Met een team van vaste medewerkers en ervaren docenten uit diverse disciplines bieden we onze klanten de best mogelijke kwaliteit. Onze “no-nonsense” aanpak heeft sinds de oprichting van het bedrijf in 1995 een flinke groei opgeleverd. De opdrachtgever als uniek beschouwen is de basis voor een langdurige, informele en prettige samenwerking.

Missie

Heerkens is een betrouwbare partij die door het aanbod van een breed pakket en kennis van zaken de klant ontzorgt en met name door klantvriendelijkheid en servicegerichtheid onderscheidend in de markt staat. Door de innovatieve instelling en continue kwaliteitsverbeteringen willen we op elk niveau werken aan versterking van de eigen organisatie en die van de klant.


Visie

Een belangrijk uitgangspunt is servicegerichtheid voor klanten die hun vertrouwen in ons gesteld hebben en hen met raad en daad terzijde staan om de basis te leggen voor een langdurige samenwerking.


Kernwaarden
  • Gedreven
  • Innovatief
  • Betrouwbaar
  • Veelzijdig, ontzorgen
  • Samenwerken, vertrouwen in elkaar
  • Langdurige relaties

visual-heerkens-advies.jpg

LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.